Omringd door water en groen


Elke suite en penthouse heeft riante buitenruimtes, met zicht op het omringende landschapspark. Dit omringende park is voor iedere bewoner van Residence Papenhoef te gebruiken. Het park wordt voorzien van hoogwaardige beplanting, een rustige oase. Indien technisch mogelijk wordt hier een waterpartij aangelegd.

 
 

Oude tijden herleven, in het Theekoepeltje


Een bijzonder extra van Residence Papenhoef is het eeuwenoude ‘Theehuisje’, grenzend aan de Hollandsche IJssel. Dit kleine monumentje wordt in ere hersteld. Er komt kleinschalige horeca in, een ideale plek om straks mogelijk van een High Tea aan het water te genieten. Hier is het ook mogelijk om tijdelijk met uw eigen bootje aan te meren. Zo kunnen u en uw gasten naast de deur aan boord gaan.

 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.