Realiseer nu uw ideale woning


De suites en penthouses in Residence Papenhoef worden casco opgeleverd, met glad afgewerkte vloeren en muren. U bent geheel vrij om de suite of penthouse in te delen zoals u dat wenst. Een kookeiland? Een weldadige badkamer? Een extra grote living? Walk-in closets? U bepaalt. Wij realiseren. En daarna geniet u tot in lengte van jaren van het mooiste woongenot dat u zich wensen kunt.

 
 

Uw auto’s ruim en veilig geparkeerd


Onder de appartementencomplexen worden grote, afgesloten en uitermate goed beveiligde parkeergarages gerealiseerd. De parkeerhavens zijn fors bemeten, zodat u er ook met grotere wagens makkelijk en veilig kunt manoeuvreren. Voor elk appartement zijn twee privé parkeerplekken beschikbaar. Bovendien beschikt u over een eigen opslagruimte en er is een gedeelde fietsenstalling. De parkeergarage is uiteraard uitsluitend toegankelijk voor bevoegden en vanuit uw suite of penthouse rechtstreeks met de lift te bereiken.

 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.