Nr

1 & 7

 
 
 

 

De suites 1 en 7 vindt u op de begane grond, aan de linkerzijde van de entree. Deze gelijkvloerse appartementen met een woonoppervlakte van 243 m2 (NEN gemeten, inclusief terras) zijn vrij in te delen. De 360°-video geeft u een impressie van de mogelijkheden. Hier bijvoorbeeld is gekozen voor drie slaapkamers, met gecentreerd de royale badkamer. De grote living sluit aan op de terrassen die op het zuiden en oosten zijn georiënteerd. De suites worden casco opgeleverd, de muren en vloeren zijn glad afgewerkt. U kunt zich naar hartelust uitleven.

 

 

Nr

1 & 7

 
 
 

 

De suites 1 en 7 vindt u op de begane grond, aan de linkerzijde van de entree. Deze gelijkvloerse appartementen met een woonoppervlakte van 243 m2 (NEN gemeten, inclusief terras) zijn vrij in te delen. De 360°-video geeft u een impressie van de mogelijkheden. Hier bijvoorbeeld is gekozen voor drie slaapkamers, met gecentreerd de royale badkamer. De grote living sluit aan op de terrassen die op het zuiden en oosten zijn georiënteerd. De suites worden casco opgeleverd, de muren en vloeren zijn glad afgewerkt. U kunt zich naar hartelust uitleven.

 

 
 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.