Nr

2 & 8

 
 
 

 

Deze grondgebonden suites van 252 m2 (NEN gemeten, inclusief terras) zijn op het westen georiënteerd. Aan die zijde ligt een riant terras, grenzend aan de grote living. Op mooie dagen creëert u in een handomdraai één aaneengesloten royale binnen- en buitenruimte. De voorbeeldplattegrond in de 360°-video laat de verschillende indelingsmogelijkheden zien. Zo is ook hier ruimte voor een walk-in closet. U zou kunnen kiezen voor drie slaapvertrekken. De voorbeeldplattegrond laat zien dat hier een kookeiland mogelijk is. Eén van de twee badkamers grenst aan twee slaapvertrekken. Ideaal voor een aparte gastenruimte maken, met veel privacy.

 

 

Nr

2 & 8

 
 
 

 

Deze grondgebonden suites van 252 m2 (NEN gemeten, inclusief terras) zijn op het westen georiënteerd. Aan die zijde ligt een riant terras, grenzend aan de grote living. Op mooie dagen creëert u in een handomdraai één aaneengesloten royale binnen- en buitenruimte. De voorbeeldplattegrond in de 360°-video laat de verschillende indelingsmogelijkheden zien. Zo is ook hier ruimte voor een walk-in closet. U zou kunnen kiezen voor drie slaapvertrekken. De voorbeeldplattegrond laat zien dat hier een kookeiland mogelijk is. Eén van de twee badkamers grenst aan twee slaapvertrekken. Ideaal voor een aparte gastenruimte maken, met veel privacy.

 

 
 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.