Nr

3 & 9

 
 
 

 

Deze twee suites liggen op de eerste verdieping. Ook hier vindt u twee grote buitenruimtes op het zuiden en oosten. Deze suites zijn eveneens royaal van opzet: maar liefst 200 m2 (NEN gemeten, inclusief terras). De 360°-video laat een living zien en twee slaapvertrekken. Dat is één van de indelingsmogelijkheden, want u heeft daarin nog veel vrijheid. De appartementen worden immers casco (met gladde wanden en vloeren) opgeleverd.

 

 

Nr

3 & 9

 
 
 

 

Deze twee suites liggen op de eerste verdieping. Ook hier vindt u twee grote buitenruimtes op het zuiden en oosten. Deze suites zijn eveneens royaal van opzet: maar liefst 200 m2 (NEN gemeten, inclusief terras). De 360°-video laat een living zien en twee slaapvertrekken. Dat is één van de indelingsmogelijkheden, want u heeft daarin nog veel vrijheid. De appartementen worden immers casco (met gladde wanden en vloeren) opgeleverd.

 

 
 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.