Nr

4 & 10

 
 
 

 

Deze suites op de eerste verdieping zijn heerlijk ruim aan de maat: 234 m2 (NEN gemeten, inclusief terras). Ze onderscheiden zich door hun meer vierkante grondvorm. Hierdoor is bijvoorbeeld een enorme living mogelijk, die (zoals in de 360°-video) grenst aan de terrassen op het zuiden en het westen.

Als u dan de puien opent, ervaart u de groene omgeving optimaal, omdat u uitkijkt over de mooie, gemeenschappelijke tuin. De basisplattegrond inspireert tot een ruime variatie aan (slaap)vertrekken, walk in closets en andere handige ruimtes. Dit zijn suites waar u al uw woonwensen waar kunt maken.

 

 

Nr

4 & 10

 
 
 

 

Deze suites op de eerste verdieping zijn heerlijk ruim aan de maat: 234 m2 (NEN gemeten, inclusief terras). Ze onderscheiden zich door hun meer vierkante grondvorm. Hierdoor is bijvoorbeeld een enorme living mogelijk, die (zoals in de 360°-video) grenst aan de terrassen op het zuiden en het westen.

Als u dan de puien opent, ervaart u de groene omgeving optimaal, omdat u uitkijkt over de mooie, gemeenschappelijke tuin. De basisplattegrond inspireert tot een ruime variatie aan (slaap)vertrekken, walk in closets en andere handige ruimtes. Dit zijn suites waar u al uw woonwensen waar kunt maken.

 

 
 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.