Nr

6 & 12

 
 
 

 

Deze appartementen op de tweede verdieping hebben een woonoppervlakte van 144 m2 (NEN gemeten, inclusief terras). U heeft de beschikking over meerdere (slaap)vertrekken, die u uiteraard ook voor iets anders kunt benutten. Denk aan een rustige werkkamer of anderszins. De living biedt het comfort van een fors terras op het zuiden. Omdat u hier hoger zit, profiteert u hier maximaal van licht en zon.

Ook voor deze suites geldt: u heeft alle vrijheid om uw appartement naar eigen wens en inzicht in te delen.

 

 

Nr

6 & 12

 
 
 

 

Deze appartementen op de tweede verdieping hebben een woonoppervlakte van 144 m2 (NEN gemeten, inclusief terras). U heeft de beschikking over meerdere (slaap)vertrekken, die u uiteraard ook voor iets anders kunt benutten. Denk aan een rustige werkkamer of anderszins. De living biedt het comfort van een fors terras op het zuiden. Omdat u hier hoger zit, profiteert u hier maximaal van licht en zon.

Ook voor deze suites geldt: u heeft alle vrijheid om uw appartement naar eigen wens en inzicht in te delen.

 

 
 

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Naam
Telefoon
Email

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.

Ik heb interesse

Ik wil dat de makelaar contact met mij opneemt over Residence Papenhoef

Ja, ik ga akkoord met het versturen en opslaan van bovenstaande gegevens, zodat jullie contact met mij op kunnen nemen.